Vanwege de hoge vraag kan het iets langer duren voordat wij jouw aanvraag kunnen behandelen 🕙. Dank voor je begrip en geduld!

Daikin airco 5 kW inclusief montage; dit zijn de beste

Daikin-airco-5-kw-inclusief-montage

Overweeg je de aanschaf van een Daikin airco 5 kW inclusief montage maar weet je niet waar te beginnen? Bij Koelservice Friesland zijn we er om je te helpen. We geloven in het bieden van duidelijk inzicht in de beschikbare modellen, omdat elk type airco zijn sterke eigenschappen heeft. Daarom zetten we ze graag voor je op een rijtje.

Daikin Comfora 

Dit betaalbare model biedt uitstekende prestaties. Het zorgt voor een comfortabele binnentemperatuur zonder een grote impact op je financiën. De prijzen beginnen bij 1.450 euro, inclusief volledige installatie. Of je nu op zoek bent naar een voordelige oplossing voor het koelen of verwarmen van je huis, de Daikin Comfora is zeker het overwegen waard.

Daikin Perfera 

Dit Daikin-model is ontworpen om jouw comfort voorop te stellen. Of het nu zomer of winter is, je geniet altijd van het ultieme comfort binnenshuis. De Daikin Perfera houdt de kamertemperatuur moeiteloos op het ideale niveau, dankzij zijn intuïtieve werking. Met zijn moderne design, stille werking en perfecte luchtdistributie transformeert hij elke ruimte in een plek waar je graag vertoeft. Bovendien zuivert de Daikin Perfera de binnenlucht van virussen en bacteriën, waardoor je kunt genieten van een gezonde luchtkwaliteit.

Daikin Stylisch 

De Daikin Stylish voegt zich naadloos naar elk interieur en biedt een uitzonderlijk comfort. Deze airconditioner bouwt voort op zijn voorganger; de Daikin Perfera. Met zijn elegant afgeronde design is de Stylish verkrijgbaar in vier varianten: wit, zilver, zwart en zwart hout.

Daikin Emura 

De Daikin Emura heeft een van de hoogste kwaliteitsstandaarden in de markt van airconditioners. Met uitmuntende koel- en verwarmings prestaties stelt Daikin opnieuw de norm zeer hoog. Het design is een ware eyecatcher: de Emura combineert esthetiek met functionaliteit, waardoor het de perfecte balans biedt tussen comfort en gebruiksgemak. Deze airconditioner is ontwikkeld voor klanten die streven naar niets minder dan het allerbeste.

daikin-aircosysteem-5kw

Koelen én verwarmen 

De Daikin 5kW airco’s bieden meer dan alleen verkoeling tijdens warme zomerdagen. Met behulp van omkeerbare warmtepomp-technologie kunnen ze in de winter ook efficiënt verwarmen door warmte uit de buitenlucht te onttrekken. Dit leidt tot duurzame en kosteneffectieve verwarmingsmogelijkheden, zonder de potentiële risico’s van gasverwarming. Zo zorgen airco’s het hele jaar door voor comfort en duurzaamheid. De koel- en warmtecapaciteit wordt aangeduid in kW en de meeste 5kW airco’s van Daikin hebben een koelcapaciteit van 5kW en een verwarmingscapaciteit van 6kW. De benodigde capaciteit is afhankelijk van het aantal m3 van de ruimte die gekoeld/verwarmd moet worden. Eén 5kW airco is geschikt voor ruimtes van maximaal 180m3. 

Geruisloze werking

In huis is het wenselijk dat een airco zo min mogelijk geluid produceert, vooral in de slaapkamer waar rust en stilte belangrijk zijn. De mate van stilte van een airco wordt gemeten in decibel (dB), een eenheid die de intensiteit van geluid aangeeft. Het streven naar een lage decibelwaarde is cruciaal voor het minimaliseren van eventuele geluidshinder veroorzaakt door de airconditioner. Hoe lager het aantal decibel (dB), hoe stiller de airco is. De 5kW airco’s van Daikin zijn muisstil: de binnenunit haalt maximaal 50dB en de binnenunits slechts 25 tot 45dB. Je kunt er dus gerust gaan slapen wanneer de airco aan staat. 

Reinig de lucht in de ruimte

De daikin 5kW airco’s kunnen voorzien worden van een luchtfilter. Deze luchtreiniger is ontworpen om schadelijke stoffen, allergenen en andere verontreinigende deeltjes uit de lucht te verwijderen. Door geavanceerde technologieën te combineren, zoals elektrostatische HEPA-filters, actieve koolstoffilters en ionisatie, kunnen luchtreinigers effectief verontreinigende stoffen opvangen en neutraliseren. Hierdoor wordt de lucht die je inademt aanzienlijk schoner en gezonder.

Op afstand bedienen

Als je een airco met wifi kiest, kun je deze vanaf een afstand bedienen. Handig als je niet thuis bent, maar wel wilt dat het huis gekoeld, geventileerd of verwarmd wordt. Je krijgt een app op je smartphone of tablet waarmee je de airco kunt instellen. 

De volgende modellen hebben standaard wifi ingebouwd: FTXM-N/R (Perfera), C/FVXM-A (Perfera), FTXP-N (Comfora), FTXJ-MW/MS (Emura 2), FTXJ-AW/AS/AB (Emura 3), C/FTXA-AW/AT/AS/BS/BT/BB (Stylish). 

Montage van een Daikin 5kW airco

Bij Koelservice Friesland staan onze ervaren installateurs klaar om Daikin 5 kW airco’s met expertise te installeren. We selecteren zorgvuldig de ideale locatie voor optimale prestaties en gemakkelijk onderhoud. Na montage van de binnen- en buitenunit, zorgen we voor een nauwkeurige aansluiting op de stroombron en installeren we koelmiddelleidingen met geïsoleerde bekwaamheid. We voeren grondige tests uit, waaronder vacuümtests en lekkagecontroles, om de goede werking te verzekeren. Ons team voltooit de installatie met een professionele afwerking, inclusief het testen van alle functies en het opruimen van de werkplek. Bij Koelservice Friesland streven we naar uw comfort en tevredenheid bij elke installatie.

daikin-5kw-met-montage