Vanwege de hoge vraag kan het iets langer duren voordat wij jouw aanvraag kunnen behandelen šŸ•™. Dank voor je begrip en geduld!

Geniet van ultiem comfort met onze Multi Split airco 2 binnenunits inclusief montage!

Wij van Koelservice Friesland verkopen hoge kwaliteit Multi Split airco’s van de beste merken. Bovendien monteren onze gecertificeerde installateurs jouw airco op de beste plek in je woning of bedrijfsruimte. Zo kan jij genieten van een aangename binnen temperatuur. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan en binnen een maand heb jij jouw Multi Split Airco van Koelservice Friesland aan de muur.Ā 

Twijfel je welke airco inclusief montage voor jou geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op voor professioneel advies.

 

 

airco-monteur-friesland

Lennart van der Meer

Eerste monteur KSF

Volledige tevredenheid gegarandeerd

We voeren een grondige en deskundige voorbereiding uit, waarin we bepalen wat er moet worden gedaan en welke overwegingen belangrijk zijn.

Razendsnelle service en topkwaliteit door vakmanschap

We opereren met een efficiƫnt team en staan klaar om je snel van dienst te zijn. Binnen slechts 4 weken ben je voorzien van een airconditioning.

De beste A-merk Multi Split Airco met 2 binnenunits inclusief montage

Wij werken samen de beste aircomerken, zoals Daikin en Mitsubishi. Hiermee voorzien we woningen en kantoren van een aantrekkelijk binnenklimaat.

Doe geheel vrijblijvend een aanvraag bij ons

Vul het vrijblijvende aanvraag formulier hieronder in. Binnen 5-10 minuten neemt Jos contact op met een snelle prijsindicatie en volledige details, alles in Ć©Ć©n gesprek.

  Snel en gemakkelijk een nieuwe Multi Split airco met 2 binnenunits inclusief montage

  Wij verkopen en monteren aircoā€™s.

  Welkom bij Koelservice Friesland, jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige airconditioning. Wij zijn trots op onze reputatie als verkoper en installateur van airco-systemen die snel, professioneel, en betrouwbaar zijn. Of het nu gaat om een Single Split of Multi Split airco 2 binnenunits inclusief montage. Bij ons krijg je de beste service van ervaren installateurs.

  Met unieke certificering en solide vakmanschap kunnen we rekenen op onze eigen ruime voorraden en een team van erkende installateurs. Onze flexibiliteit stelt ons in staat om direct in actie te komen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bovendien werken we exclusief met toonaangevende merken zoals Samsung, Mitsubishi en Daikin. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over onze verschillende airco-systemen, ons uitgebreide assortiment A-merk airconditioners, en maak je kennis met onze bekwame installateurs en hoogwaardige merken.

  Kwaliteits- en veiligheidscertificering
  Ruime voorraden
  Snel en klantgericht
  Vakkundige afwerking
  google-beoordeling-airco-friesland

  Google beoordeling

  5
  airco-plaatsen-friesland airco-installatie-frielsand

  Dit is hoe wij jouw Multi split airco met 2 binnenunits installeren

  Multi split airco’s montageren verloopt iets anders dan bij een Single split airco. Het verschil zit in het leidingwerk dat geplaatst moet worden. Omdat er bij Multi split airco sprake is van meerdere binnenunits, is het leidingwerk vaak iets complexer en tijdrovender. Je kunt daarom bij het monteren van een multi split airco denken aan werkzaamheden zoals het plaatsen van een werkschakelaar, aanbreng en aansluiting van koelleidingen en het aansluiten van de buiten- en binnenunits. Wij verzorgen multi split airco montages van A tot Z!

  Betrouwbare dienstverlening en snelle installatie

  Bij Koelservice Friesland begrijpen we dat je een airconditioning inclusief montage het liefst zo snel mogelijk wilt hebben. Daarom verzekeren we je van een snelle en gedegen service. Op werkdagen zullen we binnen 10 minuten na je aanvraag contact met je opnemen, zodat we meteen kunnen beginnen met het bespreken van jouw behoeften en wensen. Bovendien werken we volgens de Europese normen en richtlijnen om ervoor te zorgen dat je airconditioningsysteem op de meest professionele en hoogwaardige manier wordt geĆÆnstalleerd. Bij ons wordt er nooit ingeboet op kwaliteit; jouw comfort is onze hoogste prioriteit.

  Snelle levering dankzij onze ruime voorraad

  Na aankoop en installatie van je airco hebben we het volste vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en installatiediensten. Daarom bieden we een fabrieksgarantie van 2 tot 5 jaar na de installatie. We begrijpen dat je niet lang wilt wachten om te genieten van de voordelen van je airconditioningsysteem.

  Veelgestelde vragen

  • Wat is het verschil in montage tussen een Multi split airco met 2 binnenunits en een Single split airco?

   Het verschil in montage tussen een Multi split airco met 2 binnenunits en een Single split airco zit in het leidingwerk. Bij de Multi split airco zijn er meerdere binnenunits, wat het leidingwerk complexer en tijdrovender maakt.

  • Welke werkzaamheden zijn betrokken bij de installatie van een Multi split airco met 2 binnenunits?

   Bij de installatie van een Multi split airco met 2 binnenunits omvat de werkzaamheden onder andere het plaatsen van een werkschakelaar, het aanbrengen en aansluiten van koelleidingen, en het aansluiten van zowel de buiten- als binnenunits.

  • Wat houdt de montage "van A tot Z" precies in?

   "Montage van A tot Z" betekent dat Koelservice Friesland de volledige installatie en montage van de Multi split airco verzorgt, van begin tot eind, inclusief alle benodigde werkzaamheden.

  • Hoe snel kan ik verwachten dat mijn Multi split airco met 2 binnenunits inclusief montage wordt geĆÆnstalleerd?

   Koelservice Friesland streeft ernaar om binnen 4 weken na aankoop je airconditioning, inclusief montage, te realiseren, zodat je snel kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat.

  • Wat zijn de garantievoorwaarden voor mijn airconditioning na de installatie?

   Na de installatie biedt Koelservice Friesland een fabrieksgarantie van 2 tot 5 jaar, afhankelijk van de specifieke situatie.

  Dit hebben we eerder gedaan voor particulieren & bedrijven

  Onze expertise omvat diverse projecten waarbij we een Multi Split airco met 2 binnenunits hebben geplaatst, zowel voor individuele klanten als bedrijven. We hebben consistent bewezen succesvol te zijn door effectieve oplossingen te leveren voor een uitgebreid spectrum van verwarmings- en koelingsvereisten, zowel in woonhuizen als kantoor- of complexomgevingen. We delen graag onze track record aan de hand van verschillende gerealiseerde projecten.

  Binnen 5-10 minuten teruggebeld worden door Jos?

  Verlangen naar duidelijkheid over directe kosten en mogelijkheden bij je thuis of op kantoor? Vul het terugbelverzoek in. Binnen 5-10 minuten neemt Jos contact op met een snelle prijsindicatie en volledige details, alles in Ć©Ć©n gesprek.

  Directe prijsindicatie
  Alle verwachtingen geschept in 1 gesprek

   Hoe werkt een multi split airco?

   De naam verklapt het eigenlijk al. Multi split airco bestaat, in tegenstelling tot Single split airco, uit meerdere binnenunits en 1 buitenunit. Een Multi split systeem wordt vaak gemonteerd in grote gebouwen, doordat deze binnenunits in samenwerking (of los van elkaar) zorgen voor de ideale binnentemperatuur. Bij Multi split aircoā€™s die beschikken over twee binnenunits betekent het dat er twee binnenunits zijn verbonden met een enkele buitenunit.

   Is een Mulit split airco met 2 binnenunits inclusief montage geschikt voor jou?

   Een multi split airco is nuttig in verschillende situaties. Bijvoorbeeld wanneer je meerdere kamers of zones binnen een gebouw onafhankelijk wilt kunnen koelen of verwarmen. Dit kan met behulp van Ć©Ć©n enkel airconditioningsysteem met Ć©Ć©n buiteneenheid en meerdere binnenunits.

   Er is geen specifiek aantal vierkante meters dat bepaalt wanneer je een multi split airco moet kiezen boven een single split airco. De keuze hangt af van factoren zoals het aantal kamers, individuele voorkeuren en de lay-out van de ruimtes. Overleg met onze airco experts om de juiste keuze te maken op basis van je specifieke behoeften.

   Veelgestelde vragen

   • Hoe verschilt een Multi split airco van een Single split airco en wat zijn de voordelen van een Multi split systeem?

    Een Multi split airco bestaat uit meerdere binnenunits die verbonden zijn met slechts Ć©Ć©n buitenunit, terwijl een Single split airco Ć©Ć©n binnenunit en Ć©Ć©n buitenunit heeft. Het voordeel van een Multi split systeem is dat het meerdere kamers onafhankelijk kan koelen of verwarmen met slechts Ć©Ć©n buitenunit, wat ruimte en kosten bespaart.

   • Wat zijn de typische toepassingen of situaties waarin een Multi split airco met 2 binnenunits inclusief montage nuttig is?

    Een Multi split airco is geschikt voor situaties waarin je meerdere kamers of zones binnen een gebouw onafhankelijk wilt kunnen koelen of verwarmen met behulp van Ć©Ć©n enkel airconditioningsysteem met Ć©Ć©n buiteneenheid en meerdere binnenunits.

   • Hoe werken de binnenunits van een Multi split airco samen om de ideale binnentemperatuur te bereiken?

    De binnenunits van een Multi split airco werken onafhankelijk van elkaar en kunnen individueel worden ingesteld om de gewenste temperatuur in verschillende kamers te bereiken.

   • Wat zijn de belangrijkste factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het bepalen of een Multi split airco geschikt is voor een specifieke ruimte?

    De keuze voor een Multi split airco hangt af van verschillende factoren, waaronder het aantal kamers dat je wilt koelen of verwarmen, individuele voorkeuren en de ruimtelijke lay-out. Onze airco experts kunnen je helpen de juiste keuze te maken op basis van je specifieke behoeften.

   • Zijn er specifieke voordelen verbonden aan het hebben van meerdere binnenunits in Ć©Ć©n airconditioningsysteem?

    Ja, enkele voordelen van meerdere binnenunits in Ć©Ć©n airconditioningsysteem zijn kostenbesparing, ruimtebesparing en onafhankelijke temperatuurregeling in verschillende kamers.

   Voorbereid op alle seizoenen

   Verwarmen of verkoelen

   light_mode

   Tegenwoordige airconditioners bieden veel meer dan enkel verkoeling tijdens de zomer. Multi Split airco’s met 2 binnenunits inclusief montage maken gebruik van omkeerbare warmtepomp-technologie, waardoor ze in de winter efficiĆ«nte verwarming kunnen bieden door warmte uit de buitenlucht te onttrekken. Dit resulteert in milieuvriendelijke en budgetvriendelijke verwarmingsmogelijkheden, zonder de potentiĆ«le risico’s van gasverwarming. Zo wordt het hele jaar door comfort en duurzaamheid gegarandeerd.

   ac_unit

   Een airconditioner levert niet alleen snel en efficiƫnt koelcomfort, maar verbetert ook de luchtkwaliteit, verhoogt de productiviteit en draagt bij aan een comfortabele slaap tijdens hete zomers. Dit vertaalt zich naar een verbeterde levenskwaliteit en welzijn.

   1

   Jouw aanvraag, onze snelheid

   Je stuurt ons bereiken per telefoon, met een mail of WhatsApp-bericht.

   2

   Jouw comfort, jouw locatie

   We willen precies begrijpen wat je nodig hebt qua verwarming en/of koeling, en waar het moet gebeuren.

   3

   Direct inzicht in kosten

   Al tijdens ons eerste telefoongesprek geven we je een duidelijke prijsindicatie. Geen lange wachttijden of onzekerheid.

   4

   Heldere communicatie

   We nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden en zorgen ervoor dat je volledig begrijpt wat je kunt verwachten.

   5

   Jouw planning, onze opvolging

   We plannen direct een technische schouwing in hetzelfde gesprek. Je krijgt de officiƫle offerte via e-mail of WhatsApp, met een persoonlijke follow-up. Na ƩƩn herinnering laten we de keuze bij jou en bieden we advies waar gewenst.

   Efficiƫnte stappen voor jouw comfort

   Onze werkwijze, kunde en passie maakt jouw ervaring naadloos. We reageren snel op jouw aanvraag, begrijpen jouw behoeften maar al te graag, geven direct heldere prijzen, communiceren duidelijk en plannen vlot afspraken in. Jouw comfort is onze prioriteit, van start tot montage, afwerking en onderhoud.

   Het BRL 100-certificaat is een Nederlandse norm (Beoordelingsrichtlijn) voor de kwaliteit en veiligheid van bodemenergiesystemen. Het waarborgt dat geothermische en warmtepompinstallaties voldoen aan strikte technische eisen en duurzaamheidsstandaarden. Het certificaat omvat ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud van deze systemen. Hierbij worden aspecten zoals thermische geleiding, bronconstructie en bescherming van grondwater beoordeeld. Het BRL 100-certificaat is van vitaal belang om de effectiviteit, betrouwbaarheid en milieuvriendelijkheid van bodemenergiesystemen te waarborgen en te bevorderen in de energietransitie naar duurzamere verwarmings- en koeloplossingen.

   Het VCA-certificaat, Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers, is een internationaal erkende norm die de veiligheid, gezondheid en milieuprestaties van bedrijven beoordeelt, vooral in de bouw- en aannemerssector. Het certificaat geeft aan dat een organisatie voldoet aan strenge veiligheidsnormen en zorgt voor veilige werkomstandigheden, risicobeheer en milieubescherming. Het helpt ongevallen te verminderen, arbeidsveiligheid te bevorderen en duurzame bedrijfspraktijken te ondersteunen.

   Het STEK-certificaat staat voor Stichting Emissiepreventie Koudetechniek en is een Nederlandse accreditatie die de deskundigheid en naleving van milieunormen in de koeltechnische en klimaatbeheersingsindustrie waarborgt. Organisaties die dit certificaat dragen, voldoen aan strikte eisen voor het omgaan met koudemiddelen en het verminderen van emissies die schadelijk zijn voor het milieu. Het certificaat bevordert duurzame praktijken, veilige installaties en milieubescherming, en draagt bij aan het verminderen van negatieve gevolgen van koeltechnologie op het klimaat.

   Het KIWA-certificaat wordt toegekend door KIWA, een internationale certificeringsinstantie. Het certificaat bevestigt dat producten, processen of diensten voldoen aan specifieke normen voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. KIWA-certificering wordt toegepast in diverse sectoren, waaronder bouw, energie, water en gezondheidszorg. Het certificaat versterkt het vertrouwen van consumenten en zakelijke partners in de prestaties en betrouwbaarheid van wat wordt gecertificeerd, en draagt bij aan de naleving van sectornormen en regelgeving.

   Het BRL 200-certificaat is een Nederlandse norm die staat voor Beoordelingsrichtlijn Bodembescherming en wordt toegepast binnen de petrochemische en industriƫle sector. Het certificaat waarborgt dat bedrijven en activiteiten die met bodemverontreiniging te maken hebben, voldoen aan strenge milieuvoorschriften en duurzaamheidsnormen. Het dekt aspecten zoals bodemonderzoek, sanering en monitoring, en stelt eisen aan risicobeheer en rapportage. Met het BRL 200-certificaat kunnen organisaties milieuschade minimaliseren, naleving van regelgeving verzekeren en bijdragen aan een gezonde balans tussen industriƫle activiteiten en milieubehoud.

   Veelgestelde vragen

   • Hoe werkt een Multi Split airco met 2 binnenunits inclusief montage?

    Een Multi Split airco met 2 binnenunits inclusief montage werkt met Ć©Ć©n buitenunit die verbonden is met twee binnenunits. De buitenunit regelt de temperatuur door warmte op te nemen of af te geven, terwijl de binnenunits de lucht in de kamers koelen of verwarmen.

   • Waar worden de binnenunits geplaatst?

    Nadat we de ruimte hebben geanalyseerd kunnen we bepalen waar de units komen te hangen. Dit is niet voor elke ruimte gelijk, omdat elke indeling anders is.

   • Wat kost een Multi Split airco met 2 binnenunits inclusief montage?

    Onze Multi Split aircoā€™s met 2 binnenunits inclusief montage bieden we gemiddeld aan voor ā‚¬6.500.

   • Wat zijn de voordelen van een airco naast het koelen en verwarmen?

    Afgezien van koelen in de zomer en verwarmen in de winter, is een airconditioner ook uitstekend geschikt voor het verminderen van luchtvochtigheid in een ruimte. Het verminderen van luchtvochtigheid is essentieel om schimmel, ongedierte en vochtvlekken te voorkomen.

   • Wat is de beste Multi Split airco?

    De beste airco's zijn duurzame en energiezuinig airco's. Wij raden daarom aan om altijd voor een A-merk airco te gaan met een A++ of A+++ energielabel van Daikin, Samsung of Mitsubishi.

   Binnen 5-10 minuten teruggebeld worden door Jos?

   Verlangen naar duidelijkheid over directe kosten en mogelijkheden bij je thuis of op kantoor? Vul het terugbelverzoek in. Binnen 5-10 minuten neemt Jos contact op met een snelle prijsindicatie en volledige details, alles in Ć©Ć©n gesprek.

   Directe prijsindicatie
   Alle verwachtingen geschept in 1 gesprek

    Aangenaam je te ontmoeten

    Dit zijn wij, jouw team

    Lennart van der Meer

    Mede Eigenaar & Monteur

    phone_in_talk 058-2023123

    Jos Smit

    Mede Eigenaar & Monteur

    phone_in_talk 058-2023123

    Hoe anderen Koelservice Friesland hebben ervaren

    Wil je graag weten hoe anderen ons bedrijf hebben ervaren? Ontdek de positieve ervaringen met Koelservice Friesland. Klanten waarderen onze snelle respons, heldere communicatie, efficiƫnte prijsindicatie en vlekkeloze installatie. Ontdek hoe we onze beloften waarmaken door de verhalen van tevreden klanten.

    Google beoordeling

    5
    Lieuwe Sijtsma
    Lieuwe Sijtsma
    27/03/2024
    KSF heeft voor ons een airco geplaatst,hier zijn wij erg blij mee. Na opdracht konden ze vlot de airco plaatsen. Goed advies en denkt graag met de klant mee. Fijne en duidelijke communicatie. Airco is vakkundig en professioneel geplaatst! Ik raadt KSF ten zeerste aan!
    Ruben van Bezooijen
    Ruben van Bezooijen
    19/03/2024
    Een ontzettend fijn bedrijf! Ze gaan van A tot Z professioneel te werk. Vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel bij deze partij; ze gaven eerlijk advies over wat ik beter wel en niet kon doen. Ik heb ook alles laten controleren door een onafhankelijke partij, en zij bevestigden dat Koelservice Friesland B.V. goed advies heeft gegeven. Uiteindelijk heb ik 2 airco's laten plaatsen, en ze draaien nu een jaar. Tot op heden is er niets op aan te merken! Binnenkort ga ik nog een airco laten plaatsen in mijn kantoor; ik weet waar ik moet zijn. Zeker aan te raden!
    G.J. Kemkers
    G.J. Kemkers
    08/03/2024
    šŸ‘ Gewoon TOP.
    Olga
    Olga
    21/01/2024
    Super service! Snelle reactie, goed overleg, werk heel netjes afgeleverd! Zeker een aanrader!
    Esther Schuil
    Esther Schuil
    15/01/2024
    Snelle en goede service. Kregen het niet voorelkaar met de app, daarover gebeld en kwamen ze langs om het in orde te maken!
    Gert Martijn de Maijer
    Gert Martijn de Maijer
    20/12/2023
    Vanaf het eerste contact positief. Jos reageerde snel op de aanvraag, informeerde ons goed en kwam met een prima voorstel. Het werk is uitstekend uitgevoerd, met aandacht en goede uitleg. Fijne mensen, een aanrader.
    Feikje Algra
    Feikje Algra
    24/11/2023
    Duidelijk en vriendelijk te woord gestaan, snel een bezichtiging thuis voor de mogelijkheden en daarna een heldere offerte. Snelle afspraak voor plaatsing, en plaatsing zelf zeer net en vakkundig door twee vriendelijke medewerkers. Zeer tevreden!
    Ton Dijksman
    Ton Dijksman
    22/11/2023
    2 airco`s laten plaatsen door KSF, naar alle tevredenheid, leuk team wat goed en netjes werk aflevert, we verwarmen nu ons huis met deze 2 airco`s van 5 kw elk, gaat prima, en van de zomer natuurlijk lekker koel in huis dankzij de snelle levering en plaatsing van KSF
    fam. steensma
    fam. steensma
    10/11/2023
    Snelle levering, keurig aangelegd, vriendelijke vakmensen.

    Unieke samenwerking met A merken

    Onze unieke samenwerking met A-merken zoals Mitsubishi en Daikin levert uitzonderlijke airconditioning op. Mitsubishi biedt betrouwbare prestaties en vakmanschap, terwijl Daikin uitblinkt in energie-efficiƫntie en geavanceerde functies. Comfort en innovatie zijn verzekerd.

    Daikin Multi Split

    Daikin is dĆ© toonaangevende fabrikant in de airco industrie die bekend staat om zijn duurzame en uiterst stille systemen. Je kunt bij het aanzetten van een Daikin Multi Split airco vertrouwen op snelle en effectieve klimaatcontrole, in welke ruimte je ook bent. Multi Split-systemen van Daikin zijn ontworpen om stil te werken, en zijn daarom nog iets stiller dan Multi split aircoā€™s van andere merken.

    • Leider in Energie-EfficiĆ«ntie
    • Geavanceerde Technologie
    • Stilte en Betrouwbaarheid

    Multi Split Mitsubishi

    Multi Split Mitsubishi biedt al decennialang betrouwbare Multi split aircoā€™s voor het koelen of verwarmen van meerdere ruimtes. Haar baanbrekende airconditioningsystemen zijn ontworpen met de precisie en kwaliteit waar Mitsubishi Electric om bekendstaat. Met Multi Split Mitsubishi krijg je controle over het binnenklimaat van het gehele pand, maar kun je aircoā€™s ook afzonderlijk instellen op basis van specifieke behoeften per ruimte. Dit alles met een duurzaam energielabel!Ā 

    • Betrouwbare prestaties
    • Harmonieuze Omgevingstemperatuur
    • Geavanceerde Technologie