Vanwege de hoge vraag kan het iets langer duren voordat wij jouw aanvraag kunnen behandelen šŸ•™. Dank voor je begrip en geduld!

Energiezuinig en muisstil verwarmen of koelen

Efficiƫnt en geruisloos temperatuur beheren met minimaal energieverbruik. Onze systemen bieden moeiteloze verwarming en verkoeling, zonder compromissen. Combineer comfort en duurzaamheid naadloos met onze geavanceerde oplossingen voor een aangename leef- en werkomgeving.

airco-friesland

Lennart van der Meer

Eerste monteur KSF

100% tevredenheidsgarantie

We bepalen persoonlijk en kundig op voorhand wat er moet gebeuren en waar we rekening mee moeten houden.

Snelheid gepaard met kunde

We werken met een compact team en staan graag in de startblokken om je van dienst te zijn. Binnen 4 weken ben je voorzien van een airco.

Samenwerking met A merken

Samen met Daikin en Mitsubishi voorzien we woningen en kantoren van de meest kwalitatieve apparatuur.

Doe geheel vrijblijvend een aanvraag bij ons

Vul het vrijblijvende aanvraag formulier hieronder in. Binnen 5-10 minuten neemt Jos contact op met een snelle prijsindicatie en volledige details, alles in Ć©Ć©n gesprek.

  Makkelijker wordt het niet, ook niet moeilijker.

  Wij verkopen en monteren aircoā€™s.

  Bij ons bedrijf staan we niet alleen bekend om de verkoop en montage van hoogwaardige airco’s, maar ook om onze eigenschappen.

  Met unieke certificering op zak, zijn we een gezond bedrijf dat kan vertrouwen op eigen middelen en ruime voorraden. Onze snelheid en flexibiliteit stellen ons in staat om direct aan de slag te gaan, zonder in te leveren op onze kwaliteit. Onze klantgerichtheid en expertise schijnen door in elk project dat we aangaan. We reageren adequaat op de behoeften van onze klanten en hanteren een eigen methode voor een onberispelijke afwerking. Kies voor ons en ervaar de naadloze samensmelting van professionaliteit en efficiƫntie in de wereld van airconditioning.

  Unieke Certificering
  Eigen Middelen en Voorraden
  Snel en Klantgericht
  Vakkundige Afwerking

  Google beoordeling

  5

  Voorbereid op alle seizoenen

  Verwarmen of verkoelen

  light_mode

  Moderne airco’s gaan verder dan zomerse koeling. Met omkeerbare warmtepomp-technologie bieden ze efficiĆ«nte verwarming in de winter door warmte uit de buitenlucht te benutten. Dit zorgt voor milieuvriendelijke en kostenefficiĆ«nte verwarming, zonder de risico’s van gasverwarming. Zo bieden ze het hele jaar door comfort en duurzaamheid.

  ac_unit

  Kies voor airco om verkoeling te ervaren tijdens warme dagen. Met precieze temperatuurregeling, gelijkmatige koeling en verbeterde luchtkwaliteit creƫert het een comfortabele omgeving.

  1

  Jouw Aanvraag, Onze Snelheid

  Je stuurt ons bereiken per telefoon, met een mail of WhatsApp-bericht.

  2

  Jouw Comfort, Jouw Locatie

  We willen precies begrijpen wat je nodig hebt qua verwarming en/of koeling, en waar het moet gebeuren.

  3

  Direct Inzicht in Kosten

  Al tijdens ons eerste telefoongesprek geven we je een duidelijke prijsindicatie. Geen lange wachttijden of onzekerheid.

  4

  Heldere Communicatie

  We nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden en zorgen ervoor dat je volledig begrijpt wat je kunt verwachten.

  5

  Jouw Planning, Onze Opvolging

  We plannen direct een technische schouwing in hetzelfde gesprek. Je krijgt de officiƫle offerte via e-mail of WhatsApp, met een persoonlijke follow-up. Na ƩƩn herinnering laten we de keuze bij jou en bieden we advies waar gewenst.

  Efficiƫnte Stappen voor Jouw Comfort

  Onze werkwijze, kunde en passie maakt jouw ervaring naadloos. We reageren snel op jouw aanvraag, begrijpen jouw behoeften maar al te graag, geven direct heldere prijzen, communiceren duidelijk en plannen vlot afspraken in. Jouw comfort is onze prioriteit, van start tot montage, afwerking en onderhoud.

  Het BRL 100-certificaat is een Nederlandse norm (Beoordelingsrichtlijn) voor de kwaliteit en veiligheid van bodemenergiesystemen. Het waarborgt dat geothermische en warmtepompinstallaties voldoen aan strikte technische eisen en duurzaamheidsstandaarden. Het certificaat omvat ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud van deze systemen. Hierbij worden aspecten zoals thermische geleiding, bronconstructie en bescherming van grondwater beoordeeld. Het BRL 100-certificaat is van vitaal belang om de effectiviteit, betrouwbaarheid en milieuvriendelijkheid van bodemenergiesystemen te waarborgen en te bevorderen in de energietransitie naar duurzamere verwarmings- en koeloplossingen.

  Het VCA-certificaat, Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers, is een internationaal erkende norm die de veiligheid, gezondheid en milieuprestaties van bedrijven beoordeelt, vooral in de bouw- en aannemerssector. Het certificaat geeft aan dat een organisatie voldoet aan strenge veiligheidsnormen en zorgt voor veilige werkomstandigheden, risicobeheer en milieubescherming. Het helpt ongevallen te verminderen, arbeidsveiligheid te bevorderen en duurzame bedrijfspraktijken te ondersteunen.

  Het STEK-certificaat staat voor Stichting Emissiepreventie Koudetechniek en is een Nederlandse accreditatie die de deskundigheid en naleving van milieunormen in de koeltechnische en klimaatbeheersingsindustrie waarborgt. Organisaties die dit certificaat dragen, voldoen aan strikte eisen voor het omgaan met koudemiddelen en het verminderen van emissies die schadelijk zijn voor het milieu. Het certificaat bevordert duurzame praktijken, veilige installaties en milieubescherming, en draagt bij aan het verminderen van negatieve gevolgen van koeltechnologie op het klimaat.

  Het KIWA-certificaat wordt toegekend door KIWA, een internationale certificeringsinstantie. Het certificaat bevestigt dat producten, processen of diensten voldoen aan specifieke normen voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. KIWA-certificering wordt toegepast in diverse sectoren, waaronder bouw, energie, water en gezondheidszorg. Het certificaat versterkt het vertrouwen van consumenten en zakelijke partners in de prestaties en betrouwbaarheid van wat wordt gecertificeerd, en draagt bij aan de naleving van sectornormen en regelgeving.

  Het BRL 200-certificaat is een Nederlandse norm die staat voor Beoordelingsrichtlijn Bodembescherming en wordt toegepast binnen de petrochemische en industriƫle sector. Het certificaat waarborgt dat bedrijven en activiteiten die met bodemverontreiniging te maken hebben, voldoen aan strenge milieuvoorschriften en duurzaamheidsnormen. Het dekt aspecten zoals bodemonderzoek, sanering en monitoring, en stelt eisen aan risicobeheer en rapportage. Met het BRL 200-certificaat kunnen organisaties milieuschade minimaliseren, naleving van regelgeving verzekeren en bijdragen aan een gezonde balans tussen industriƫle activiteiten en milieubehoud.

  Dit hebben we eerder gedaan voor particulieren & bedrijven

  Onze expertise strekt zich uit over diverse projecten voor zowel particulieren als bedrijven. We hebben bewezen succes te leveren met effectieve oplossingen voor uiteenlopende behoeften in het verwarmen en/of verkoelen van woningen en kantoren/complexen. De resultaten die we eerder hebben behaald visualiseren we hier in meerdere projecten.

  Binnen 5-10 minuten teruggebeld worden door Jos?

  Verlangen naar duidelijkheid over directe kosten en mogelijkheden bij je thuis of op kantoor? Vul het terugbelverzoek in. Binnen 5-10 minuten neemt Jos contact op met een snelle prijsindicatie en volledige details, alles in Ć©Ć©n gesprek.

  Directe prijsindicatie
  Alle verwachtingen geschept in 1 gesprek

   Aangenaam je te ontmoeten

   Dit zijn wij, jouw team

   Lennart van der Meer

   Mede Eigenaar & Monteur

   phone_in_talk 058-2023123

   Jos Smit

   Mede Eigenaar & Contactpersoon

   phone_in_talk 058-2023123

   Mark Bijma

   Monteur

   phone_in_talk 058-2023123

   Hoe anderen Koelservice Friesland hebben ervaren

   Wil je graag weten hoe anderen ons bedrijf hebben ervaren? Ontdek de positieve ervaringen met Koelservice Friesland. Klanten waarderen onze snelle respons, heldere communicatie, efficiƫnte prijsindicatie en vlekkeloze installatie. Ontdek hoe we onze beloften waarmaken door de verhalen van tevreden klanten.

   Google beoordeling

   5
   Lieuwe Sijtsma
   Lieuwe Sijtsma
   27/03/2024
   KSF heeft voor ons een airco geplaatst,hier zijn wij erg blij mee. Na opdracht konden ze vlot de airco plaatsen. Goed advies en denkt graag met de klant mee. Fijne en duidelijke communicatie. Airco is vakkundig en professioneel geplaatst! Ik raadt KSF ten zeerste aan!
   Ruben van Bezooijen
   Ruben van Bezooijen
   19/03/2024
   Een ontzettend fijn bedrijf! Ze gaan van A tot Z professioneel te werk. Vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel bij deze partij; ze gaven eerlijk advies over wat ik beter wel en niet kon doen. Ik heb ook alles laten controleren door een onafhankelijke partij, en zij bevestigden dat Koelservice Friesland B.V. goed advies heeft gegeven. Uiteindelijk heb ik 2 airco's laten plaatsen, en ze draaien nu een jaar. Tot op heden is er niets op aan te merken! Binnenkort ga ik nog een airco laten plaatsen in mijn kantoor; ik weet waar ik moet zijn. Zeker aan te raden!
   G.J. Kemkers
   G.J. Kemkers
   08/03/2024
   šŸ‘ Gewoon TOP.
   Olga
   Olga
   21/01/2024
   Super service! Snelle reactie, goed overleg, werk heel netjes afgeleverd! Zeker een aanrader!
   Esther Schuil
   Esther Schuil
   15/01/2024
   Snelle en goede service. Kregen het niet voorelkaar met de app, daarover gebeld en kwamen ze langs om het in orde te maken!
   Gert Martijn de Maijer
   Gert Martijn de Maijer
   20/12/2023
   Vanaf het eerste contact positief. Jos reageerde snel op de aanvraag, informeerde ons goed en kwam met een prima voorstel. Het werk is uitstekend uitgevoerd, met aandacht en goede uitleg. Fijne mensen, een aanrader.
   Feikje Algra
   Feikje Algra
   24/11/2023
   Duidelijk en vriendelijk te woord gestaan, snel een bezichtiging thuis voor de mogelijkheden en daarna een heldere offerte. Snelle afspraak voor plaatsing, en plaatsing zelf zeer net en vakkundig door twee vriendelijke medewerkers. Zeer tevreden!
   Ton Dijksman
   Ton Dijksman
   22/11/2023
   2 airco`s laten plaatsen door KSF, naar alle tevredenheid, leuk team wat goed en netjes werk aflevert, we verwarmen nu ons huis met deze 2 airco`s van 5 kw elk, gaat prima, en van de zomer natuurlijk lekker koel in huis dankzij de snelle levering en plaatsing van KSF
   fam. steensma
   fam. steensma
   10/11/2023
   Snelle levering, keurig aangelegd, vriendelijke vakmensen.

   Unieke samenwerking met A merken

   Onze unieke samenwerking met A-merken zoals Mitsubishi en Daikin levert uitzonderlijke airconditioning op. Mitsubishi biedt betrouwbare prestaties en vakmanschap, en Daikin blinkt uit in energie-efficiƫntie en geavanceerde functies. Comfort en innovatie zijn verzekerd.

   Daarom werken wij met Mitsubishi

   Mitsubishi airconditioners belichamen jarenlange ervaring en vakmanschap. Ze leveren consistente prestaties met geavanceerde technologieĆ«n voor efficiĆ«ntie en comfort. Met aandacht voor duurzaamheid en gebruiksgemak bieden Mitsubishi aircoā€™s betrouwbare koeling en verwarming, terwijl ze tegelijkertijd een harmonieuze omgeving creĆ«ren.

   • Betrouwbare prestaties
   • Geavanceerde Technologie
   • Harmonieuze Omgeving

   Daarom werken wij met Daikin

   Daikinā€™s airco apparatuur wordt geprezen om zijn indrukwekkende eigenschappen. Met toonaangevende energie-efficiĆ«ntie zorgt het voor lagere kosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Daarnaast biedt het geavanceerde technologieĆ«n voor nauwkeurige temperatuurregeling en luchtkwaliteit, terwijl het stille werking en duurzaamheid handhaaft. Kies voor Daikin voor ongeĆ«venaard comfort en innovatie.

   • Energie-EfficiĆ«ntie Leider
   • Geavanceerde Technologie
   • Stilte en Betrouwbaarheid